Over ons

WIE ZIJN WIJ

Hirschel Verhage is ontstaan uit passie en liefde voor ambacht en kwaliteit. Wij zijn een creatief eigentijds bouwbedrijf van hoogwaardige kwaliteit voor een realistische prijs. Wij denken graag met u als opdrachtgever mee, om zodoende uw woongenot optimaal te maken. Met deze website willen we u een indruk geven van de kwaliteit en kunde van Hirschel Verhage. Heeft u behoefte aan meer informatie, dan nodigen wij u van harte uit voor een vrijblijvende afspraak. Wij gaan graag met u om de tafel om uw vragen te beantwoorden en uw wensen en ideeën uit te werken tot een bouwplan op maat.

EXPERTISE

Het bedrijf specialiseert zich in volledige renovaties van de fundering tot de dakpannen, van binnen tot buiten. Wij staan voor afwerking en detail van hoog niveau. Zodoende kunnen wij een compleet concept aanbieden, inclusief interieur. Naast particuliere verbouwingen zijn wij ook gespecialiseerd in bedrijfsmatige verbouwingen zoals kantoorpanden en hotels.

WERKWIJZE

Ons werk begint op het moment dat u een aanvraag bij ons doet. Hierna zullen wij u uitnodigen voor een kennismaking om uw woonwensen te inventariseren. Aan de hand van uw wensen stellen wij een offerte op. Mogen wij uw opdracht ontvangen, dan bespreken we een globale planning en gaan we aan de slag. Zowel voor, tijdens als na de verbouwing heeft u één aanspreekpunt. Die stuurt uitvoerend personeel en partijen aan. Wanneer uw opdracht gereed is, voeren we een kwaliteitscontrole uit voor oplevering.